Uit je burn-out

Vitaliteits coaching

Om je energiek te kunnen voelen, dien je zorg te dragen voor zowel je lichaam als je geest.  De juiste voeding, beweging en ontspanning die bij jouw past is cruciaal.

  • Beweging : Stilzitten is niet gezond.  Dat betekent niet dat je hoeft te trainen voor een marathon.  Samen bekijken we welke vorm van beweging past bij wie je bent en stellen we een haalbaar plan op.
  • Energiescan : Deze brengt jouw eventuele vitaminen en mineralen tekorten in kaart.
  • Voedingsadvies : In functie van eventuele voedingsintoleranties en klachten, bekijken we welke ingrediënten je best een tijdje vermijdt.  Om je te helpen bij deze verandering krijg je een overzicht van mogelijke alternatieve en lekkere recepten aangeboden.
  • Relax : Ook je geest heeft “beweging” nodig.  Ben je gebaat bij yoga, mindfulness, ACT, hartcoherentie of relaxatietraining ?  We zoeken het samen met jou uit.
  • PSIO bril :  Deze combinatie van lichttherapie met meditatie geeft je ofwel een energieboost of wiegt je in slaap.  We organiseren maandelijks info- en testsessies.

Een intakegesprek is vrijblijvend.  We leren mekaar kennen, je vertelt je verhaal en voelt of je bereid bent om een traject op te starten. Zo ja, gaan we dieper in op jouw specifieke noden en krijg je een plan op maat aangeboden.  Je maakt een afspraak via mail “info@k-onsult.be” of telefoon 0468 222 075.

Tarief :  Je betaalt 60 € voor een intakegesprek en nadien wordt het maatwerk.  We bekijken  welke vorm van coaching voor jou ideaal is. 

  • De kostprijs van een energiescan bedraagt 90 €
  • Voor het opmaken van een voedingsplan wordt een uurtarief van 60 € gehanteerd.
  • Voor opvolgsessies rekenen we 25 € aan voor 25 min.

boekentip

uit je burn-out boek

 

NIEUW !  Vanaf november kan je in onze praktijk ook gratis de PSIO bril uittesten. PSiO is een lichtstimulatie bril uitgerust met een MP3 «licht speler». Hij combineert de lichtstimulatie met de relaxatie-stem en gekleurde, muzikale lichteffecten.

psio-sofa

 

De voorbije maanden heb ik verschillende programma’s getest. Voor mezelf vooral gericht op relaxatie, hoofdpijn en slapen. Voor mijn dochter idem + toetsenstress. Met best verbluffende resultaten. Deze wil ik graag delen op een PSIO-info / test moment.

PSIO wordt immers vooral ingezet bij : seizoensgebonden depressie, intellectueel overwerkt, chronische vermoeidheid en slaapstoornissen en vindt ook zijn weg in de medische sector en ziekenhuizen. Mijn burn-out cliënten geven aan dat de bril hen helpt om te stoppen met piekeren en hen sneller tot rust brengt. Tevens helpt het mensen om zichzelf een me-time moment te gunnen.

Ben je benieuwd naar de werking van de psio-bril en wil je graag een infomoment bijwonen, dan nodig ik jullie graag uit op onze maandelijkse info- en testavonden te Mortsel. Kijk bij kalender naar de juiste data.

Gratis deelname, vrije bijdrage mag maar is geen must. Koffie, water en thee wordt voorzien.

Inschrijven doe je via mail naar info@k-onsult.be of via 0486 44 51 95. Maximum 12 mensen per avond.