Uit je burn-out

Over mezelf

Karine Van Oosterbos :

Wie ben ik ? Als psychotherapeute en coach (life coach, loopbaancoach, stress- en burn-out coach en business coach) ben ik gepassioneerd door mensen.  Na meer Karine Van Oosterbosdan 10 jaar ervaring in de human resources, richtte ik in 2007 K-onsult op.  Mijn expertise zette ik toen voornamelijk in op vlak van recrutering, assessments en training.  Om mijn kennis te verstevigen, behaalde ik daartoe een postgraduaat in werving en selectie.

Gaandeweg merkte ik dat mijn focus zich verlegde. Stress, welzijn en burn-out waren thema’s waarover ik het meest las en me het meest in bijschoolde. Vanwege deze interesse verdiepte ik me verder in coaching en volgde ik een vierjarige opleiding integratieve psychotherapie.

Mijn voldoening krijg ik uit het “zien groeien van mensen” en ik haal dan ook dagelijks mijn kracht en motivatie uit het verschaffen van nieuwe inzichten door interactief met mensen aan de te slag gaan.

Als psychotherapeute werk ik twee dagen per week bij Senses Praktijkhuis te Mortsel en vanuit mijn thuispraktijk bij K-onsult in Mortsel.  voornamelijk rond thema’s als burn-out, depressie, angsten, stress en hoogsensitiviteit. Zitten de obstakels niet zo diep, maar heb je baat bij een life coach die je op weg helpt en ondersteunt, dan kan ik je ook daarin begeleiden.

Wens je meer uit je loopbaan te halen ? Dan helpen mijn collega jobcoaches en ikzelf je graag verder.  Als erkend loopbaancenter kan je via K-onsult immers ontdekken welke job en welke werkomgeving bij jou past. Je kan tevens betalen met loopbaancheques.

Ook als je zelfstandige bent, kan je beroep doen op business coaching via loopbaancheques.

En bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling en het welzijn van hun medewerkers, kunnen ook op mij beroep doen als coach en trainer.

 

Je maakt een afspraak via mail “info@uitjeburnout.be” of telefoon 0468 222 075.