Uit je burn-out

Durf kiezen !

Werd jij onlangs plots wakker met een gevoel van “Oei, wanneer koos ik eigenlijk voor deze job, deze studie, deze relatie, dit leven?”. Lijkt het soms alsof je slechts een rol speelt in het verhaal van iemand anders? Dan ben je zeker niet alleen. In onze drukke maatschappij vergeten we al eens te kiezen voor wat we echt willen. Sommigen komen daardoor terecht in een burn-out, anderen gaan door een midlife- of relatiecrisis. En eens we ontdekken dat er iets niet klopt, durven we het roer toch vaak niet om te gooien.
Onlangs ontmoette ik een jurist. Hoewel, hij had een camera en statief bij de hand en presenteerde zich als fotograaf. Ja, hij was ooit jurist, niet enkel op papier, ook praktiserend. Tot hij op een dag durfde kiezen voor zijn passie “fotografie”.
Wil jij ook graag de hoofdrol spelen in jouw leven ?
Als ervaren loopbaancoach, life coach en psychotherapeute begeleidt Karine Van Oosterbos dagelijks mensen in hun proces om te durven kiezen voor wie ze echt willen zijn, de regisseur van hun eigen leven.

In 8 sessies van telkens een uur exploreren we jouw verlangen en begeleiden we je, zodat je durft kiezen voor wat je werkelijk wil. Uiteraard aanvaarden we loopbaancheques, voor slechts 80 euro maak jij jouw droom waar.

Meer via info@uitjeburnout.be of info@k-onsult.be

destiny

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *