Uit je burn-out

Life coaching

Je hoeft niet te kampen met een burn-out om een afspraak voor life coaching te maken.  Life coaching gaat over levensvragen.  Voel je stress, ben je hoog-sensitief, sta je voor een belangrijke keuze of wil je graag eens even stilstaan alvorens vooruit te gaan, … een life coach begeleid je op jouw weg en helpt je om de door jouw vooropgestelde verandering te bereiken.  Op deze manier werk je overigens preventief aan het vermijden van een burn-out.  Tevens kan life coaching je helpen om na een burn-out je nieuwe manier van leven op de rails te houden.

Een life coach wandelt dus mee op jouw levenspad en helpt je groeien en zelfvertrouwen ontwikkelen. Geïnspireerd door de sleutelinformatie die jou wordt aangereikt, creëert de life coach de ruimte om te observeren, te experimenteren en te veranderen. Op die manier begeleidt een life coach mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en in het bereiken van hun doelen.

Een intakegesprek is vrijblijvend.  We leren mekaar kennen, je vertelt je verhaal en voelt of je bereid bent om een traject op te starten. Zo ja, gaan we eerst wekelijks en nadien tweewekelijks aan de slag.  Je maakt een afspraak via mail “info@k-onsult.be” of telefoon 0468 222 075.

Tarief :  Je betaalt 60 € voor sessies van 1 uur of 85€ voor een sessie van 1,5 uur.  In sommige omstandigheden kan een sociaal uurtarief worden gehanteerd.